Artlight is een samenwerking tussen dochter en moeder. Elise-Ann Schrijvers heeft Electrical Engineering afgerond (2017) aan de universiteit van Twente. Mineke Gravers heeft de Klassieke Academie voor Schilderkunst te Groningen afgerond (2014). Beide houden ze van de natuur!
Artlight levert een schilderij van Mineke Gravers op plexiglas. De maten van de zichtbare afbeelding zijn voor het standaardmodel 13 x 20 cm. Er zijn meerdere schilderijen mogelijk. We staan open voor andere afmetingen.
Artlight levert de lichtgevende houder in zwart mdf (d&d). In overleg is een ander materiaal/kleur mogelijk. We staan open voor andere wensen van de klant!

Technische omschrijving:
Artlight kan in- en uitgeschakeld worden met een schakelaar. De houder wordt voorzien van spanning door middel van het aansluiten van een adapter (9-12V DC) en/of een blokbatterij van 9V. De batterij wordt alleen gebruikt indien de adapter niet is aangesloten. Artlight wordt geleverd met batterij. De adapter is tegen een meerprijs van €10,- te verkrijgen.

 AL3AL4AL5AL7AL8AL9AL10AL11